jueves, 17 de septiembre de 2015

365 dies després....

 Un any!
Un any és exactament el que ha passat des de la meva última cursa de Ultratrail.
Sembla com si fos ahir, però no! Fa justament un any, 365 dies!
La última cursa que vaig correr, be... Que vaig intentar correr, va ser la TDS del 2014.
I no la vaig acabar.
Després d'estar tot l'any pensant en aquella cursa, després de voler intentar fer una bona cursa i posar les coses difícils a qui la volgués guanyar-la, em vaig lesionar un tormell quan feia el meu repte personal dels 11 cims de 3000m catalans.
Això passava 40-45 dies abans de l"inici de l TDS, però no van ser suficients per recuperar la bona forma ni la lesió després de la parada obligatoria per la lesió als ossos del peu.
I la veritat aquest any ha passat mooolt ràpid.
Tot i no poder correr, per la lesió durant els 6 primers mesos, i començar molt lentament un cop vaig poder fer-ho habitualment.
Durant aquest any però ,no m'he estat quiet... Faltaria!! Jeje
He pogut retrovar-me amb dos dels esports que més m'agraden i que havia abandonat per la ,molta dedicació que estava posant els darrers anys a les curses de llarga distància a peu.
La btt, i l'escalada.
Amb la btt, he pogut gaudir de moltes curses, i moltes d'elles amb tipus de bicis diferents, des de les rallies i les enduro a les fatbikes.
Curses ben diferents, com van se la Snowepic ,https://youtu.be/zhFa8u7popM,  i la BC Bike Race al Canada , amb l’equip d’Imparables, l’Andalucia Bike Race amb la gent de GAES i persigue tus sueños, o la Shimano Epic Enduro amb els colegues endureros!!!
Escalant… hem tornat a gaudir com mai!! vies que no podia ni plantejar-me ara fa 14 anys, per no tenir el nivell, son ara possibles per estar mes ben preparat fisicament i sobretot mentalment. Vies llargues, de molts metres, amb aproximacions llargues, carregat amb els catxarros per poder protegir-te!! això és el que més m’agrada!! 
LARGO Y DURO dic sempre!! 
Suposo que tot be de dins d’un mateix, perque si ho penso… sempre m’ha atret fer les activitats d’aquesta manera… llargues i dures!!!
Ja siguió curses a peu, de bici, raids d’aventura… o projectes, la meva tendència ha estat sempre poder fer coses que m’exigissin donar el millor de mi!!
Per això entreno, per poder gaudir d’activitats que sino tens una forma física adequada, no son gens agradables de fer, però que si pots fer-les i gaudir-les, t’omplen com poques coses a la vida!!!


I per això, he triat el Ultra Trail Valle de Tena, per començar a correr altra vegada!! Una cursa dura, que em va portar a estar 16h fent activitat, que em va exigir donar el millor de mi, perque no estava tant preparat com ho estava una any enrere… però que em va aportar molta felicitat mentre la corria, i que em va donar un nou impuls a la meva vida.
Poder disfrutar d’una bona cursa, sense importar el resultat, tan sols disfrutant del recorregut proposat, i de les teves sensacions al correr durant tantes hores.
A més viag tornar a tenir a la familia al costat, i això per mi… val moltíssim!!!
Ells ho saben, i els agraeixo de tot cor que segueixin ajudant-me amb les coses que faig, perque no és el mateix correr amb ells al costat!!!

 Pujant al Gamo Negro, on la calor em va jugar les primeres males passades... pajaron... vaja!!!
Gracies doncs a Oscar Perez, per la gran cursa organitzada, tant per recorregut, com per marcatge, controls, voluntaris, i ambient!!!

De ben segur tornaré per correr i tornar a disfrutar d’aquesta cursa d’Alta Muntanya!!! 

1 comentario: